TISSOT T055.417.17.057.00

Мъжки кварцов спортно-елегантен часовник - хронограф от благородна стомана с тахиметър. Когато говорим за кварцов спортно-елегантен часовник, това е един от фаворитите ни. Определено Тисо надминават очакванията ни с този страхотен мъжки модел. Размери 42х12 мм/ 84 г.
Производител: Tissot
Наличност: В наличност
951,00 лв.

Тисо или Tissot (на латиница) е един от най-солидните брандове часовници, които са известни с доброто си качество и изчистен дизайн на достъпни цени за средностатистическия потребител както и за запалените колекционери на часовници.

Историята на Tissot започва през 1853 година, когато Шарл Тисо и неговият син Шарл-Емил Тисо отварят малка часовникарска работилница с името “Шарл Тисо и син” в швейцарския град Le Locle.

Днес Tissot е част от най-големият производител и дистрибутор на часовници в света - Swatch Group. Повече от 160 години часовниците TISSOT се отличават с изключителното си качество и адекватна цена.

TISSOT T055.417.17.057.00 е страхотен пример за спортно-елегантната мъжка линия модели, с които разполага марката. Подходящ за всякакви ситуации и облекла.

Продуктови спецификации
Функции на дисплея Фосфоресциращо покритие на стрелките
Хронометър Точност 1/10 сек, до 1 час
Календар Дата
Стъкло Сапфирено стъкло - синтетичен сапфир, с висока прозрачност и устойчивост на надраскване
Верижка/Каишка Полимерна каишка
Корпус Неръждаема стомана
Водоустойчивост 20 BAR - водоустойчивост до 20 атмосфери
Специални функции Коронка на винт
Точност ± 20 секунди/месец