TISSOT T050.217.17.117.00

Дамски спортно - елегантен часовник - хронограф от благородна стомана. Циферблатът е от естествен седеф. Елегантно и стилно решение за всеки тоалет, но особено подходящ за летни случаи, в които ръката е гола до рамото. Разполага с дата на четири часа. Размери 35мм
Производител: Tissot
Наличност: Изчерпан
864,00 лв.

Тисо или Tissot (на латиница) е един от най-солидните брандове часовници, които са известни с доброто си качество и изчистен дизайн на достъпни цени за средностатистическия потребител както и за запалените колекционери на часовници.

Историята на Tissot започва през 1853 година, когато Шарл Тисо и неговият син Шарл-Емил Тисо отварят малка часовникарска работилница с името “Шарл Тисо и син” в швейцарския град Le Locle.

Днес Tissot е част от най-големият производител и дистрибутор на часовници в света - Swatch Group. Повече от 160 години часовниците TISSOT се отличават с изключителното си качество и адекватна цена.

 TISSOT T050.217.17.117.00 е един от най-елегантните дамски модели, с които разполага марката. Впечатлява и пасва добре на всеки тоалет.

 

Продуктови спецификации
Хронометър Точност 1/10 сек, до 1 час
Верижка/Каишка Каишка от естествена кожа
Стъкло Сапфирено стъкло - синтетичен сапфир, с висока прозрачност и устойчивост на надраскване
Календар Дата
Корпус Неръждаема стомана
Водоустойчивост 3 BAR - водоустойчивост до 3 атмосфери
Точност ± 20 секунди/месец